Pesto tapas/salsa
Tips: Patatas Bravas og Mojo Rojo. Bland 1 spsk. krydderier med 1 1/2 spsk. vand. Lad det blive fugtig og tilsæt derefter olie. Marinade til kød, fjærkræ og fisk.
Dip: 1 tsk. til 2 dl. Creme Fraiche
100 g.
Ingredienser: tomat, peberfrugt, havsalt, rørsukker, majsstivelse, sennepsfrø, hvidløg, peber, spidskommen, chili.
Specifikationer
Beskrivelse
Næringsindhold: Pr. 100 g
Energi Kj 1441/ Kcal 344
Fedt 3,3 g
Kulhydrater 33,0 g
Heraf sukkerarter 23,0 g
Protein 15,0 g
Salt 18,0 g
Yderligere information
Vægt | 100 g |
---|---|
Ingredienser | tomat, peberfrugt, havsalt, rørsukker, majsstivelse, sennepsfrø, hvidløg, peber, spidskommen, chili. |