Pesto tapas/salsa

4 5

Tips: Patatas Bravas og Mojo Rojo. Bland 1 spsk. krydderier med 1 1/2 spsk. vand. Lad det blive fugtig og tilsæt derefter olie. Marinade til kød, fjærkræ og fisk.

Dip: 1 tsk. til 2 dl. Creme Fraiche

100 g.

Ingredienser: tomat, peberfrugt, havsalt, rørsukker, majsstivelse, sennepsfrø, hvidløg, peber, spidskommen, chili.

Specifikationer

Beskrivelse

Næringsindhold: Pr. 100 g
Energi Kj 1441/ Kcal 344
Fedt 3,3 g
Kulhydrater 33,0 g
Heraf sukkerarter 23,0 g
Protein 15,0 g
Salt 18,0 g

Yderligere information

Vægt 100 g
Ingredienser

tomat, peberfrugt, havsalt, rørsukker, majsstivelse, sennepsfrø, hvidløg, peber, spidskommen, chili.