Vil du være vores nye forhandler? 

Kvalitet og kærlighed til gode produkter er grundlaget for Vestjyske Delikatesser. Det har altid betydet meget for os, at vi kan levere den højeste kvalitet. Det smager ganske enkelt af mere, hvilket gør, at man ikke behøver bruge så mange krydderier som normalt. 

Vi vil gerne sprede masser af gode oplevelser med vores produkter, og det er her du kommer ind i billedet.   

Som forhandler af Vestjyske Delikatesser er du med til at sprede et godt budskab med produkter af høj kvalitet. Alle vores produkter er håndlavede, unikke og giver en god smagsoplevelse. Vi har skåret ned på e-numrene, og derfor er næsten alle vores produkter uden unødvendige tilsætningsstoffer. Er du økologisk anlagt, har vi naturligvis også en række økologiske produkter. 

Vi giver dig og dine kunder inspiration til madlavningen samt gode tips og tricks til, hvordan du kommer i gang med at bruge produkterne fra Vestjyske Delikatesser.  

Produktion

Fabriksvej 5, 6510 Gram. Bemærk fysisk butik er lukket

Kontakt

email

Kom i kontakt med os

7 + 5 =

Vi kommer gerne ud til dig 

Vi holder, hvad vi lover, og når vi siger at vi vil sprede gode oplevelser med vores produkter, så går vi all-in på det. Derfor kommer vi gerne ud til dig som forhandler, og besøger din butik med masser af viden og smagsprøver til dine kunder.  

Dette kan være i forbindelse med kundeaften, sommerarrangementer, Open by Night eller lignende. 

Lyder det som noget for dig? Og vil du gerne have vores produkter til at stå på hylden i din butik, så tag kontakt til os.  

Firmaoplysninger
  • Vestjyske Delikatesser
  • Fabriksvej 5
    6510 Gram
  • CVR. nr.: 2925 0758
Kontaktoplysninger